Champignonpaté met bosvruchtensaus

4
5 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi het bevroren fruit (in magnetron of steelpan met 1 el water). Boen de sinaasappel schoon. Rasp de helft van de schil (rest van de vrucht wordt verder niet gebruikt). Pureer met een staafmixer of keukenmachine de bosvruchten met de port, sinaasappelrasp en poedersuiker. Verdeel de sla over borden. Snijd de plakken paté door midden en leg naast of op de sla. Schep de bosvruchten saus erover.

Champignonpaté met bosvruchtensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meringuerol met bosvruchten
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelk-panna cotta met bosvruchtensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus
10 min Snack
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Champignonpate
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonpate Met Noten
10-20 min -
Bekijk recept
Champignonpate
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidige Eendenborst Met Pate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept