Spinaziesalade met kwarteleitjes en rauwe ham

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Kwarteleitjes in ca. 5 minuten hard koken. Afspoelen onder koud water en laten afkoelen. Knoflook pellen en uitpersen. In kommetje helft van knoflook en 3 el olijfolie mengen. Pistolet in lengte in dunne plakken snijden en bestrijken met knoflookolie. Plakjes brood onder hete grill ca. 2 minuten goudbruin en knapperig bakken. Koekenpan licht bestrijken met olie en verhitten. Plakjes ham ca. 2 minuten bakken. Ham uit de pan nemen en bakvet in pan bewaren. Kwarteleitjes pellen en halveren.Spinazie over vier borden verdelen. Plakjes ham in stukjes scheuren en op spinazie leggen. Bakvet in koekenpan met wijnazijn, rest van olie, rest van knoflook, zout en peper ca. 1 minuut verwarmen. Dressing over salade scheppen. Broodplakken en kwarteleitjes op salade leggen.

Spinaziesalade met kwarteleitjes en rauwe ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoakoekjes met spinaziesalade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept