Pastrami met artisjokken-compote

2
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Artisjokkenbodems laten uitlekken. 4 Artisjokkenbodems in vieren snijden. Rest van artisjokken in kleine blokjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Artisjokkenblokjes, paprikablokjes, 1 eetlepel olie en azijn door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper.In ander kommetje kruidenolie en rest van olie door elkaar roeren. Stukken artisjokkenbodems aan rand van bord leggen en elk vullen met 1/2 theelepel compote. Rest van compote in midden van bord leggen. Pastramiplakjes erop leggen. Kruidenolie druppelsgewijs over bord verdelen.

Pastrami met artisjokken-compote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept

Lasagne met asperges en pastrami
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reuben sandwich
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pastramitoast
10 min Snack
Bekijk recept
Taartje van pastrami en tonijn
30 min Voorgerecht
Bekijk recept