Carpaccio met rucola

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. In kommetje azijn en olie tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 Rucola in grove stukken snijden. In kom rucola en 1 eetlepel dressing door elkaar scheppen. Carpaccio op vier borden uitspreiden. Zout en peper erboven malen. Besprenkelen met dressing. Pijnboompitten erover strooien en rucola in midden erop leggen.

Carpaccio met rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept