Courgettecarpaccio met rookvlees

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de azijn met de olie en Italiaanse kruiden tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Schep door de champignons. Bak de champignons in een koekenpan met antiaanbaklaag 5 min. op hoog vuur bruin en krokant. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  • 2 Schaaf de courgettes met een kaasschaaf of dunschiller in de lengte in flinterdunne plakken en spreid ze naast elkaar uit op vier grote borden. Bestrooi met het zeezout. Leg in het midden een bergje rucola met het rookvlees en schep er de champignonplakjes uit de dressing op. Besprenkel de overgebleven dressing over de courgette. Bestrooi met de pijnboompitten. Lekker met ciabatta (brood).

Courgettecarpaccio met rookvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Canapés met rookvlees
20 min Snack
Bekijk recept
Kabeljauw omwikkeld met rookvlees
30 min-
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Meergranentosti met rookvlees
15 min
Bekijk recept

Courgettecarpaccio Met Gedroogde Tomaatjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van tomaat en courgette met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept