Spaghettini met garnalen en peper

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schil dun van de citroen en pers de vrucht uit. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de plakjes knoflook goudgeel in de olie. Bak de rode peper 1 min. mee. Neem de pan van het vuur en roer de garnalen en geraspte citroenschil erdoor.
  • 2 Kook intussen de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep enkele eetlepels kookvocht in een kommetje. Giet de spaghettini af en doe de pasta terug in de pan.
  • 3 Schep het garnalenmengsel met de koriander door de pasta. Breng op smaak met zout en citroensap en laat de pasta in 1 min. goed warm worden. Voeg als het gerecht iets te droog is wat van het apart gehouden kookvocht toe. Verdeel het gerecht over 4 diepe warme borden.

Spaghettini met garnalen en peper is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghettini met garnalen en spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks met spaghettini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept