Gazpacho met een garnalentorentje

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de komkommer, snijd hem in heel kleine dobbelsteentjes en schep de garnalen, chilipeper, zure room en koriander erdoorheen. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verdeel het garnalenmengsel over vier borden of kommen. Druk het mengsel stevig tussen twee soeplepels, zodat zich midden in het bord een torentje vormt. Schenk de soep er voorzichtig omheen en serveer direct.

Gazpacho met een garnalentorentje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept