Zoek
Mossel-roomsoep
4
10 min
Albert Heijn
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak soepbasis room (1 liter)
3 bosuitjes
1 schaaltje gekookte mosselen (mosselvlees, 150 g)
1 doos soepstengels (125 g)
Bereiding
1
Soep volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Mosselen en bosuitjes door soep roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Soep met soepstengels serveren.
Mossel-roomsoep is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Romige vissoep
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Doperwten-roomsoep
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenroomsoep met tuinkers
35 min
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Mosselen en mie in oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met citroenroom en peterselie
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept