Mossel-roomsoep

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Soep volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Mosselen en bosuitjes door soep roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Soep met soepstengels serveren.

Mossel-roomsoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Doperwten-roomsoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenroomsoep met tuinkers
35 min
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Mosselen en mie in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met citroenroom en peterselie
25 min Voorgerecht
Bekijk recept