Limoengarnalen met aioli

6
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de garnalen in een schaal. Rasp de groene schil van de limoenen erboven. Pers de vruchten uit en houd het sap apart. Besprenkel de garnalen met de olie en voeg 2 tenen knoflook toe. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
  • 2 Verhit een wok en roerbak de garnalen met marinade ca. 5 min. Neem van het vuur en besprenkel met limoensap naar smaak.
  • 3 Meng voor de aioli de laatste teen knoflook door de mayonaise. Verdeel de garnalen over 6 bakjes of papieren zakjes. Geef de aioli er apart bij.

Limoengarnalen met aioli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept