Zoek
Gevulde tomaatjes met zalmpaté
4
10 min
Albert Heijn
Voorgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
8 kleine trostomaten (Tasty Tom)
½ zakje rucolasla (30 g)
1 blikje vispaté zalm met citroen (125 g)
4 eetlepels hüttenkäse (bakje a 200 g)
Bereiding
1
Van tomaten kapje verwijderen en tomaten met theelepel uithollen. Rucola grof scheuren en in tomaten steken. Vispaté met vork door hüttenkäse mengen. Tomaten met vismengsel vullen.
Gevulde tomaatjes met zalmpaté is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmpate Met Pistachenoten
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmpate
20-30 min -
Bekijk recept
Zalmpate
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmpate
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept