Salade van gerookte eendenborst en avocado

8
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk de frambozenazijn en olijfolie in een afsluitbare fles of pot. Voeg de mierikswortel en suiker toe. Schud alles goed tot een dressing en voeg zout en (versgemalen) peper naar smaak toe. Schil de avocado's, haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pluk de veldslablaadjes van de takjes. Schud de dressing nogmaals goed door. Meng in een kom de avocado luchtig met 2-3 eetlepels dressing en de veldsla. Verdeel de plakjes eendenborstfilet over acht borden. Schep de avocadosalade in het midden. Druppel nog wat dressing over de eendenborstfilet. Lekker met Boulogne stokbrood en gezouten boter.
  • 2 Werkschema. Dag van tevoren: dressing maken. Voor de eerste gang: avocadosalade maken en borden opmaken.

Salade van gerookte eendenborst en avocado is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept