Olijventapenade op stokbrood

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ris de blaadjes van de tijm (donkergroene takjes met kleine blaadjes) uit de Italiaanse kruidenmix en doe ze samen met de olijven en pijnboompitten in de blender of keukenmachine. Het kan ook met een staafmixer. Schenk de olie erbij en pureer tot een gladde tapenade. Breng op smaak met peper en zout. Snijd het brood in plakjes en besmeer met de tapenade.

Olijventapenade op stokbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Groene olijventapenade met paprika
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept