Kropsla met cambozola

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak de champignons in 4 min. gaar en goudbruin. Haal de slabladeren los, was ze en droog ze in een sla-centrifuge of dep ze droog met keukenpapier.
  • 2 Maak een dressing van de rest van de olie, de balsamicoazijn en de honing. Breng op smaak met peper. Brokkel de cambozola in stukjes. Verdeel de sla, de champignons, de cambozola, de tomaten, de avocado en de bosui over 4 borden en schenk de dressing erover. Lekker met ciabattabrood.

Kropsla met cambozola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen-kaasschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaart
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met cambozola en kappertjes
Bekijk recept

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept