Appelsalade met walnoot en pecorino

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de walnoten grof en bak ze in een pan met antiaanbaklaag tot ze sterk beginnen te geuren. Bestrooi ze met het zeezout en laat ze even afkoelen. Boen de appels schoon en snijd ze doormidden. Verwijder het klokhuis en snijd de appel in dunne plakken. Schep de appelschijfjes om met de azijn, de olie, (versgemalen) peper en zeezout naar smaak. Verdeel de rucolasla melange over 4 borden en verdeel de appelschijfjes erover. Bestrooi de salade met de walnoten. Schaaf met de kaasschaaf dunne krullen van de pecorino. Verdeel ze over de salade. Lekker met geroosterd notenbrood.

Appelsalade met walnoot en pecorino is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

Andalusische aardappelsalade
Bijgerecht
Bekijk recept
Kiwi-appelsalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Toastje paling met appelsalade
15 min Snack
Bekijk recept
Vegetarische saté met selderij-appelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept