Kropsla met muntmayonaise en ei

4
15 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in een kleine pan in 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en laat even afkoelen. Snijd de eieren in dunne plakken. Snijd de helft van de muntblaadjes zeer fijn. Maak in een vijzel of met de staafmixer een dressing van de fijngesneden munt, de mayonaise, het citroensap en 1 el water. Breng op smaak met peper en zout. Haal de slabladeren los en was ze. Doe de blaadjes sla en de rest van de blaadjes munt in een schaal. Leg de plakjes ei erop en bestrooi met de croutons. Serveer met de muntmayonaise.

Kropsla met muntmayonaise en ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept