Zoutstengels met tapenade

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. Bladerdeegplakken elk in 6 repen snijden, bestrijken met ei en ruim bestrooien met zout. Repen zo draaien dat spiraal ontstaat en op ingevette bakplaat leggen. Repen in 15 min. in oven goudbruin bakken. Zoutstengels serveren met bakje tapenade. Ook lekker als borrelhapje.

Zoutstengels met tapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Champignon-kaassoep Met Zoutstengels
20-30 min -
Bekijk recept
Champignon-kaassoep Met Zoutstengels
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-ham Soep Met Bladerdeegdeksel
30-60 min -
Bekijk recept
Champignon-kaassoep Met Zoutstengels
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept