Geroosterde-paprikasalade

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen. Paprika's halveren, zaadlijsten en steeltjes verwijderen. Met snijkant naar beneden op met aluminiumfolie bekleed rooster leggen. Paprika 10 cm onder grill schuiven en 10-12 min. roosteren tot ze zwart geblakerd zijn. Paprika's in afgesloten plastic zak of pan met deksel 10 min. laten afkoelen. Velletjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden.
  • 2 Peterselie boven kommetje fijn knippen. Knoflook, olie, citroensap, peper en zout toevoegen en tot dressing kloppen. Paprika en kappertjes door dressing mengen. Veldsla over vier bordjes verdelen en paprikareepjes ernaast leggen. Resterende dressing erover sprenkelen. Lekker met pain de campagne.

Geroosterde-paprikasalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasalade met taugé
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept