IJskoude gazpacho

4
10 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de komkommer, de paprika en de tomaten met een blender of staafmixer. Voeg de blokjes ijs toe en vermaal deze grof. Schenk langzaam het groentesap en de olie erbij terwijl de machine draait. Breng de soep op smaak met azijn, een paar fijngeknipte sprietjes bieslook en peper en zout naar smaak. Serveer direct, eventueel met nog wat extra ijsblokjes, want deze soep is ijskoud op z'n lekkerst.

IJskoude gazpacho is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beurre blanc
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Citroenlimonade
5 min
Bekijk recept