Tapas van olijven, zontomaten en kaas

4
10 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kaas in blokjes en tomaten in stukjes snijden. Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen. Kaas, olijven, tomaat, knoflookolie, tijm en citroensap goed door elkaar scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. In kleine schaaltjes op blaadje sla en met cocktailprikkers serveren.

Tapas van olijven, zontomaten en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept