Met blauwaderkaas gevulde tomaten

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 ºC. Tomaten schoonmaken, kapje eraf snijden en met lepeltje uithollen (tomatenvocht wordt niet gebruikt). Binnenkant van tomaten bestrooien met zout en peper. Bosuitjes in ringetjes snijden. Helft van rucola fijnsnijden. Blauwaderkaas met vork fijnprakken en met bosui en fijngesneden rucola mengen. Tomaten met blauwaderkaasmengsel vullen en met kapjes tomaat afdekken. Tomaten in ingevette ovenschaal zetten en ca. 8 min. in oven bakken. Rest van rucola over vier borden verdelen en gebakken tomaatjes erop zetten.

Met blauwaderkaas gevulde tomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept