Gevulde tomaten met geitenkaas

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaten wassen en kapje van onderkant van tomaten afsnijden. Kapjes in kleine stukjes snijden. Tomaten met theelepel uithollen en aan binnenkant bestrooien met zout. Kaas ontkorsten en in kleine stukjes snijden. Olijven grof hakken. Rucola in kleine stukjes snijden. Dressing kloppen van azijn, olie, zout en peper. Kaas, stukjes tomaat, olijven en rucola mengen met dressing. Tomaten vullen met salade.

Gevulde tomaten met geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept