Ragout van paddenstoelen

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de grote paddenstoelen uit de melange in stukken en de champignons in kwarten. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de sjalotten ca. 2 min. Voeg de paddenstoelenmelange en de champignons toe en bak ca. 7 min. tot ze slinken en vocht loslaten. Voeg de bloem toe en bak nog 1 min.
  • 2 Schenk de slagroom erbij en blijf roeren tot de bloem helemaal is opgenomen. Voeg 400 ml water en het bouillontablet toe en breng al roerend aan de kook. Laat op heel laag vuur nog 5 min. koken. Roer af en toe.
  • 3 Breng de ragout op smaak met peper en zout en bestrooi met de peterselie. Lekker op geroosterd brood of in een pasteibakje.

Ragout van paddenstoelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept