Geroosterde paddestoelen met balsamicodressing

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Veeg de paddestoelen met een stukje vochtig keukenpapier schoon en halveer de grote exemplaren.
  • 2 Klop in een kannetje een dressing van de balsamicoazijn, 3 el olie en naar smaak zout en peper.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng in een braadslede de paddestoelen met de resterende olie, rozemarijn, sjalotten en naar smaak zout en peper.
  • 4 Zet de braadslede op het rooster in het midden van de oven en rooster de paddenstoelen in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Schep ze tussentijds een tot twee keer om.
  • 5 Leg op 4 borden elk een slablad, schep de paddestoelen op de sla en verdeel de rucola over de paddestoelen. Druppel de dressing erover. Lekker met warm geroosterd wittebrood.

Geroosterde paddestoelen met balsamicodressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept