Spinaziecappuccino met gorgonzola

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een pan, schep de spinazie erdoor en smoor de groente zonder deksel zachtjes 5 minuten. Voeg de bouillon en melk toe en laat de soep nog ca. 10 minuten zachtjes koken. Roer de gorgonzola door de soep en laat de kaas smelten.
  • 2 Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Klop de slagroom bijna stijf.
  • 4 Schep de soep in 4 warme koffiekoppen en schep er een lepel slagroom op. Strooi er wat Parmezaanse kaas over.

Spinaziecappuccino met gorgonzola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept