Rodewijnsaus

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een steelpan en fruit de sjalotten en de knoflook 3 min. Voeg de wijn toe en laat tot 1/4 inkoken. Doe de fond erbij en laat tot de helft inkoken. Schenk de saus door een bolzeef en schenk het vocht terug in de pan. Zet het vuur laag en klop de blokjes boter er stuk voor stuk door met een garde. Breng op smaak met peper en zout.

Rodewijnsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde rosbief met tutti frutti
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met rodewijnsaus en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief in saliesaus met appel en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picanha met rodewijnsaus en blauwe bessen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde rosbief met tutti frutti
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met rodewijnsaus en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief in saliesaus met appel en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picanha met rodewijnsaus en blauwe bessen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept