Zoek
Zalm teriyaki
4
15 min
Albert Heijn
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 el ketjap
1 tl gemberpoeder
1 el honing
1 el witte balsamicoazijn
300 g zalmfilet (in blokjes van 3 x 3 cm)
Bereiding
1
Meng in een kom de ketjap met gemberpoeder, honing en azijn. Schep de zalm door de marinade. Laat 30 min. afgedekt in de koelkast marineren.
2
Verhit de grillpan. Bak de zalm 3 min. Keer regelmatig.
Zalm teriyaki is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept