Groenteschotel Ploink

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bospeentjes en bosuitjes schoonmaken, wassen en in schuine stukken van ca. 3 cm lang snijden. Peterselie fijnhakken en bieslook fijnknippen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden. Minimaïs laten uitlekken.In wok olie verhitten en bospeentjes met suiker ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Champignons en bosuitjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Minimaïs toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten bestrooien met gehakte kruiden en serveren.

Groenteschotel Ploink is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept