Aardappel met ui

8
40 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de ongeschilde aardappelen in 18 min. net gaar. Laat afkoelen.
  • 2 Verhit ondertussen 2 el olie en de helft van de boter in een koekenpan en bak de uiringen op laag vuur in ca. 20 min. goudbruin.
  • 3 Pel ondertussen de schil van de aardappelen en snijd deze in plakken van 1 cm. Verhit de rest van de olie en boter in een andere koekenpan en bak de aardappelen op laag vuur in ca. 15 min. goudbruin. Schep af en toe om. Voeg de uiringen toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Serveer de aardappelen met de uiringen op een schaal en bestrooi met de peterselie.

Aardappel met ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept