Tomatenconfiture

2
45 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaten wassen en halveren, grote tomaten in vieren snijden. In pan met dikke bodem tomaten, suiker, kaneelstokje en citroenschil aan de kook brengen en onafgedekt ca. 40 minuten zachtjes doorkoken. Kaneelstokje en citroenschil verwijderen en confiturepotten vullen met warme tomatenconfiture. Potten afsluiten. De tomatenconfiture is lekker op (geroosterd) brood.

Tomatenconfiture is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Asperge-ijs met gegrilde amandelen en tomatenconfiture
0 min
Bekijk recept
Tomatenconfiture
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Asperge-ijs met gegrilde amandelen en tomatenconfiture
0 min
Bekijk recept
Tomatenconfiture
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept