Spinazie met romige kormasaus en rode ui

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan. Bak de ui 1 minuut, voeg de knoflook toe en bak even mee. Voeg de helft van de spinazie toe en laat slinken. Voeg de andere helft van de spinazie en de kormasaus toe. Laat 10 minuten zachtjes koken zonder de deksel op de pan. Rooster ondertussen de amandelen in een pan met antiaanbaklaag in 4 minuten al omscheppend rondom bruin, zorg dat ze niet te donker worden. Strooi de amandelen over de spinazie en serveer als bijgerecht. Lekker bij gegrilde kipfilet en rijst.

Spinazie met romige kormasaus en rode ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept