Salade van gegrilde groenten

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de venkelknol schoon, halveer hem horizontaal en snijd de helften in de lengte in dunne plakken. Bestrijk de venkel, de courgette, de portobello en de paprika dun met basilicumolie (houd wat olie achter voor de dressing). Rooster de groenten in gedeelten in een hete grillpan mooi bruin en gaar. Leg de gegrilde groenten in een kom, breng op smaak met (zee)zout en (versgemalen) peper en druppel de balsamicoazijn en de rest van de basilicumolie erover. Schep alles door elkaar. Verdeel de sla over 4 borden en schep de gegrilde groenten erop. Schaaf de kaas in dunne plakken en leg deze op de salade. Lekker met ciabattabrood.

Salade van gegrilde groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept