Gevulde portobello's

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de champignons dun met olie en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Rasp 1/2 theelepel van de groene limoenschil af. Prak de limoenschil en de tijmblaadjes door de kaas en breng op smaak met (versgemalen) peper.
  • 2 Verdeel het kaasmengsel over de open onderkant van de portobello's. Leg ze met de hoedjes naar beneden 7-10 min. op de barbecue tot de kaas is gesmolten. Serveer de portobello's met waterkers.

Gevulde portobello's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept