Gegrilde aardappels met taleggio

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen aardappels schoon en snijd elk in lengte in 4 plakken. Kook aardappelplakken in pan met weinig water aarappelplakken in ca. 5 minuten beetgaar en giet af. Knip rucola iets fijn. Snijd taleggio kaas in stukjes. Leg aardappelplakken op werkblad. Verdeel rucola en kaas over aardappelplakken. Meng azijn en olie in kopje en sprenkel over aardappels. Bestrooi met zout en peper. Leg aardappelplakjes in stapeltjes van 4 op elkaar in ovenschaal. Verwarm grill op hoogste stand voor. Schuif schaal ca. 10 cm onder hete grill en laat kaas in ca. 3 minuten smelten.

Gegrilde aardappels met taleggio is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taleggiotosti
15 min
Bekijk recept
Pappardelle met bloemkool & taleggio
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept