Zwitserse rösti

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen. Rasp de aardappelen en de uien grof boven een schaal. Voeg de eieren toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Verhit de boter en de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het aardappelmengsel met de deksel op de pan 8 min. op middelhoog vuur.
  • 3 Schuif de rösti op een groot bord, leg er een tweede bord bovenop en keer de borden. Schuif de rösti met de ongebakken kant naar beneden terug in de pan en bak nog 6 min. zonder deksel. Snijd de rösti in vier punten.

Zwitserse rösti is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept