Puree met rodekool en rozijnen

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
  • 2 Verhit ondertussen de boter in een ruime pan en fruit de ui 4 min. Voeg de kool en rozijnen toe en laat 10 min. met de deksel op de pan op middelhoog vuur stoven. Schep de azijn erdoor.
  • 3 Giet de aardappelen af. Verhit de melk in een steelpan en voeg toe aan de aardappelen. Stamp met een pureestamper tot puree. Schep de kool erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met karbonades en tutti frutti.

Puree met rodekool en rozijnen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept