Groene salade met manchego en olijven

6
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In grote slakom azijn, mosterd en olijfolie tot een dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Kropsla wassen en in repen snijden. Veldsla wassen en worteltjes verwijderen. Olijven halveren. Met kaasschaaf kaas in flinterdunne plakjes schaven. Sla en veldsla luchtig door dressing scheppen. Helft van olijven en plakjes kaas ook erdoor scheppen. Rest van kaas en olijven over salade verdelen.

Groene salade met manchego en olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept