Spaghettini met pecorino

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Schenk ondertussen het citroensap in een kom. Rasp de kaas. Voeg toe aan het citroensap. Meng lepel voor lepel de olie erdoor.
  • 3 Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Doe de pasta terug in de pan en zet op laag vuur. Voeg het citroen-kaasmengsel en 2 el kookvocht toe en warm al roerend 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en bestrooi met de peterselie. Serveer direct. Lekker bij de gegrilde groenten (zie recept elders op ah.nl/recepten).

Spaghettini met pecorino is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

Spaghettini met garnalen en spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks met spaghettini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept