Spitskool met satékruiden

2
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een wok en roerbak de sjalotten 1 minuut. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
  • 2 Schep de satékruiden door de kool en breng de groente op smaak met zout en sambal. Strooi de seroendeng over het gerecht.

Spitskool met satékruiden is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gowompkis
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische Bruine-bonensoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische Fricandeau
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept