Tuinerwten-ricottaschotel

4
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de tuinerwten in een zeef en schenk er kokend water overheen. Meng de ricotta met de losgeklopte eieren, geraspte kaas, tijm, knoflook en wat peper en zout. Meng de tuinerwten erdoor en schep in de met bakpapier beklede springvorm. Bak in ca. 30 min. gaar. Serveer warm of koud.

Tuinerwten-ricottaschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept