Bietensalade met geitenkaas en hazelnoten

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de bietjes, snijd ze in dunne plakjes en doe ze in een schaal. Meng de walnootolie, olijfolie, sherry, azijn en honing tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout, klop goed door en schenk over de bietjes.
  • 2 Verwijder de harde steeltjes van de waterkers en verdeel de waterkers over de borden. Rooster de hazelnoten in een koekenpan zonder olie of boter. Verbrokkel ondertussen de geitenkaas. Schep de bietjes uit de dressing en verdeel ze over de waterkers. Verdeel de geitenkaas, hazelnoten en dille erover. Bon appétit!

Bietensalade met geitenkaas en hazelnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met walnoten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met bietensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept