Bietjescarpaccio

2
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Met scherp mes 2 bietjes in plakjes van 2 mm dik snijden. Bietjes dakpansgewijs op platte serveerschaal rangschikken en bestrijken met 4 el gesmolten roomboter. Schaal afdekken met magnetronfolie. Bietjes in magnetron ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Folie verwijderen en bietjes royaal bestrooien met peper en in grove krullen geschaafde kaas.

Bietjescarpaccio is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bietjescarpaccio Met Spek, Geitenkaas En Walnoten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met mozzarella en krokante ham
85 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bietjescarpaccio Met Spek, Geitenkaas En Walnoten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bietencarpaccio met mozzarella en krokante ham
85 min Voorgerecht
Bekijk recept