Geglaceerde worteltjes

6
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het groene loof van de peentjes tot op 2 cm, schraap de peentjes schoon en spoel ze af onder stromend water. Kook ze in het sinaasappelsap met de honing, zout naar smaak en 500 ml water in 6-8 minuten beetgaar. Schep de worteltjes met een schuimspaan uit de pan in een schaal. Laat het kookvocht met de boter in 5-10 minuten inkoken tot een siroop en schep door de worteltjes.

Geglaceerde worteltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept