Pizzastengels

6
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom deegmix met pizzakruiden en kaas mengen en volgens aanwijzingen op pak tot deeg kneden. Deeg uitrollen tot rechthoekige lap van ca. 15 cm breed en ca. 1/2 cm dik. Deeg in repen van 1 1/2 cm snijden. Om 16 geweekte stokjes elk een reep deeg kneden. Tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
  • 2 Helft van deegrepen met olie bestrijken, met enige tussenruimte op goed ingevette grilltopper leggen en 4 à 5 min. grillen. Deegrepen keren en andere kant ook 4 à 5 min. grillen. Op dezelfde wijze rest van deegrepen grillen. Lekker bij Italiaanse gerechten en als borrelhapje met bijv. geroosterde tomatensalsa (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Pizzastengels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsschnitzels met olijvenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse vegaburgers met paprikatopping
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsschnitzels met olijvenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse vegaburgers met paprikatopping
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept