Bimi met citroenmozzarella

6
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen. Scheur de mozzarella in grove stukken en druppel er de olijfolie over. Rasp de schil van de citroen en schep die door de mozzarella. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Snijd de houtachtige uiteinden van de bimi en stoom ze in een mandje of vergiet boven kokend water in 5-7 minuten beetgaar. Doe de bimi in een schaal, verdeel de mozzarella erover en bestrooi met pijnboompitten.

Bimi met citroenmozzarella is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quiche met chorizo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept