Sinaasappelwentelteefjes met sinaasappelroom

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sinaasappel schoonboenen en oranje deel van schil fijn raspen. Korsten van brood snijden en sneetjes diagonaal halveren. In kom slagroom met sinaasappeljam stijfkloppen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. In diep bord eieren met suiker en sinaasappelrasp loskloppen en verdunnen met melk. Sneetjes brood in eimengsel laten weken. In koekenpan 10 g boter verhitten, 4 halve sneetjes brood een beetje laten uitlekken en in boter aan beide zijden goudbruin bakken. Op dezelfde wijze overige sneetjes brood bakken. Sinaasappelwentelteefjes dakpansgewijs op schaal leggen en serveren met sinaasappelroom.

Sinaasappelwentelteefjes met sinaasappelroom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Witte-chocoladetaart met sinaasappelroom
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes met druivensalsa
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sinaasappelroom
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koffie met sinaasappelroom
10 min-
Bekijk recept