3 In steelpan langzaam 75 g suiker verhitten tot vloeibaar en lichtbruin van kleur. Karamel direct in vormpjes schenken en al draaiend laten uitvloeien over bodem. In kom eieren, eierdooiers, vanillesuiker, citroenrasp en rest van suiker goed door elkaar kloppen tot luchtige massa. Melk en crème fraîche erdoor kloppen. Eimengsel in vormpjes schenken. Vormpjes in ovenschaal zetten en schaal voorzichtig vullen met heet water tot ca. 1 cm onder rand van vormpjes. Puddinkjes in midden van oven in ca. 55 minuten gaar bakken. Uit oven nemen en vormpjes laten afkoelen. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
2 Met mesje flans losmaken van rand van vormpjes. Vormpjes ca. 1 minuut in heet water dompelen. Bordje op vormpjes leggen, samen keren en flans eruit laten glijden.
Gebakken room-karamelpuddinkjes is een recept van Albert Heijn