Vanillepudding met verse vruchtensaus

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de vellen filodeeg. Bestrijk de vellen met de boter en bestrooi ze met de poedersuiker en het amandelschaafsel. Bak ze in 8-10 minuten tot ze bruin en krokant zijn. Houd een paar takjes bessen apart en prak de rest van het fruit fijn. Roer de honing door het fruit en breng het geheel in een steelpannetje aan de kook. Haal het fruitmengsel direct van het vuur en roer de munt erdoor. Breek de amandelkoek in grove stukken. Stort de pudding en serveer die met het warme fruitmengsel, de krokante amandelbrokken en wat takjes rode bessen.

Vanillepudding met verse vruchtensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Dominique Persoones croque-choc
30 min
Bekijk recept
Gemarmerde lekkernij met aardbeien en frambozen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstdessert met tropische passievruchtensaus
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlaflip
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Suikervingerpudding
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pudding met pruimensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Javanais voor de tofste papa
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeitaartjes
Nagerecht
Bekijk recept