Kletskoppen met chocoladerand

6
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Groot vel bakpapier uitspreiden. Pan met bodem water aan de kook brengen. Chocolade boven steelpan in stukjes breken. Steelpan boven stoom van net kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten. Chocolade van vuur halen en pannetje schuin houden. Randen van kletskoppen door chocolade wentelen. Op bakpapier laten opstijven.

Kletskoppen met chocoladerand is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-frambozentaart
2 uur-
Bekijk recept

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Notentrio van Suzanne en Ester
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzikvlaflip met sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept