Chocolade-sandwich

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen 1 sinaasappel schoon, rasp de oranje schil van de vrucht en houd apart. Schil vervolgens met een scherp mesje de rest van de witte schil eraf. Schil de andere sinaasappels net zo. Snijd de partjes vruchtvlees tussen de witte vliezen uit.
  • 2 Snijd 12 dunne plakjes van de cake. Druk met een glas uit elk plakje een cirkel.
  • 3 Hak de chocolade in kleine stukjes en doe deze met de melk in een steelpan. Hang de steelpan in een iets grotere pan met bijna kokend water en laat de chocolade smelten (au bain-marie). Roer tot een gladde saus en voeg op het laatste moment de helft van het sinaasappelrasp toe.
  • 4 Verdeel de 6 cirkels cake over 6 bordjes en leg de partjes sinaasappel erop. Verdeel de chocolademousse erover en dek af met een cirkel cake. Schenk de chocoladesaus erover en garneer met de rest van het sinaasappelrasp.

Chocolade-sandwich is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept