Gegrilde nectarines met munt en slagroomijs

4
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Was de nectarines, halveer ze en verwijder de pit. Zet 4 halve nectarines elk op een stuk aluminiumfolie van 15 x 15 cm. Snijd de boter in 4 blokjes en leg ze in de holtes van de nectarines. Strooi de munt en suiker op de boter. Zet de andere halve nectarines er omgekeerd op, zodat de nectarines weer 'heel' zijn. Vouw de folie rond de nectarines omhoog en vouw het tot een pakketje dicht. Zet de pakketjes op de hete barbecue en laat de nectarines in 20 min. heet en zacht worden. Zet de pakketjes op 4 borden, vouw de folie open en schep er een bol slagroomijs naast.

Gegrilde nectarines met munt en slagroomijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept